Η μεγάλη ευκαιρία του Ντάνιελ Μαντσίνι

Η μεγάλη ευκαιρία του Ντάνιελ Μαντσίνι

Η μεγάλη ευκαιρία του Ντάνιελ Μαντσίνι

bet365

Δύο δεδομένα αναβαθμίζουν τον αγωνιστικό ρόλο του Ντάνιελ Μαντσίνι στα Playoffs του Πρωταθλήματος και μένει να φανεί αν ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δώσει ο προπονητής του.
Το Κύπελλο Γερμανίας παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην πρεμιέρα των Playoffs με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν η πρώτη κίνηση που έκανε ο Μίκαελ Ένινγκ με απώτερο σκοπό την αλλαγή του ρυθμού και της εικόνας του αγώνα. Ο ρόλος του Αργεντίνου ήταν διαφορετικός σε σχέση με αυτούς που συνήθως του ανέθετε ο προπονητής του καθώς χρησιμοποιήθηκε στον άξονα, ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Ντάνι Λάρσον και με βασική εντολή να πιέσει τους μέσους του αντιπάλου. Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε «κλειδί» στην εξέλιξη του αγώνα αφού ακολούθησε διάστημα 20 λεπτών κατά το οποίο ο Άρης κυριάρχησε στο γήπεδο και φυσικά έκανε την ανατροπή.

Γενικώς το σχέδιο του Μίκαελ Ένινγκ για τα Playoffs περιλαμβάνει την αναβάθμιση του αγωνιστικού ρόλου του Μαντσίνι και είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Αυτές δημιουργήθηκαν βάσει δύο δεδομένων. Σημαντικό ρόλο παίζει η συλλογική απόφαση για το μέλλον του Νικολάς Ντιγκινί ο οποίος δεν προβλέπεται να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας. Πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ο Γάλλος επιθετικός ήταν η πρώτη επιλογή του 54χρονου τεχνικού από τον πάγκο για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Το δεύτερο δεδομένο αφορά το επίπεδο της επένδυσης που έκανε πέτυχε ο Άρης για να αποκτήσει τον Μαντσίνι και την πρόθεση του Μίκαελ Ένινγκ να βρει τον τρόπο αξιοποίησης του παίκτη καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο τον χρησιμοποίησε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αναζητώντας δηλαδή τη θέση που του ταιριάζει περισσότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα