Ολυμπιακός: Το status με την υπόθεση Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Το status με την υπόθεση Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Το status με την υπόθεση Ονιεκούρου

bet365

Η πλευρά του εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου επιβεβαιώνει την κρούση του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Νιγηριανός δείχνει να έχει τάση παραμονής στην Γαλατά.

Για τα δεδομένα αναφορικά με τον διεθνή μεσοεπιθετικό και τους Πειραιώτες έχετε διαβάσει σχετικά.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει και απασχολεί ακόμα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει και την σχετική κρούση προς την Μονακό κυρίως, όπου ανήκει ο παίκτης. Από μέρους του ο Ονιεκούρου και γενικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνει την κρούση και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Ωστόσο ο παίκτης δείχνει να θέλει να μείνει στην Γαλατά. Νιώθει ασφάλεια εκεί επειδή παίζει σταθερά και τον εμπιστεύεται το τεχνικό επιτελείο. Και η Γαλατά από την πλευρά της έχει ζητήσει από τους Μονεγάσκους να μείνει ο παίκτης. Κάτι δεδομένο και τελικό δεν υφίσταται, ωστόσο η υπόθεση αυτή συνεχίζει να μην είναι εύκολη. Ο Ονιεκούρου φέτος είχε 13 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ. Παίζει ακραίος επιθετικός αλλά και φορ. Κυρίως όμως είναι αριστερός εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα