Ολυμπιακός: Έχει κάνει κρούση για τον δανεισμό του Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Έχει κάνει κρούση για τον δανεισμό του Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Έχει κάνει κρούση για τον δανεισμό του Ονιεκούρου

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιωμένα έχει κάνει κρούση για μονοετή δανεισμό του εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου, όμως η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή, εύκολη και προσιτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κρούση έγινε προς την πλευρά της Μονακό, όπου ανήκει ο παίκτης και με την οποία ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές σχέσεις. Ο Ονιεκούρου φέτος στην Τουρκία έκανε σεζόν με 13 αγώνες και 1 γκολ με 1 ασίστ και έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει στην Γαλατά. Το συμβόλαιό του δεν είναι μικρό καθώς πλησιάζει στο 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο Ολυμπιακός έκανε την πρότασή του για δανεισμό ενός χρόνου, όμως η υπόθεση του 22χρονου ακραίου επιθετικού αλλά και φορ (παίζει και στην κορυφή της επίθεσης), Χένρι Ονιεκούρου, δεν είναι τόσο εύκολη και απλή. Από την άλλη στο Λιμάνι έχουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ που προσπαθούν να κλείσουν, όπως του Ζότα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα