Μήνυμα Ιβάν Σαββίδη προς όλους: «Επιστροφή στις νίκες άμεσα…»

Μήνυμα Ιβάν Σαββίδη προς όλους: «Επιστροφή στις νίκες άμεσα…»

Μήνυμα Ιβάν Σαββίδη προς όλους: «Επιστροφή στις νίκες άμεσα…»

bet365

Τι ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους στενούς συνεργάτες του.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των playoffs δεν πέρασε και δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, δίχως κριτική και αξιολόγηση της κατάστασης.

Αυτό επιχείρησε να κάνει την Τρίτη (9/6) ο Ιβάν Σαββίδης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τους στενούς συνεργάτες του.

«Μόνο ένα φάρμακο υπάρχει για τις ήττες κι αυτό είναι η νίκη άμεσα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τους προέτρεψε να μην αφήσουν τώρα την απογοήτευση να καταβάλλει κανέναν μέσα στην ομάδα. Ζήτησε νίκες και επίτευξη των στόχων που έμειναν, επισημαίνοντας πως όλοι θα αξιολογούνται ως το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα