ΑΕΛ: «Κωδικός» άξονας

ΑΕΛ: «Κωδικός» άξονας

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Κωδικός» άξονας

bet365

Η έλευση του Νίλι διαμορφώνει, σε μεγάλο βαθμό, το παζλ της «βυσσινί» μεσαίας γραμμής της επόμενης σεζόν
«Κάτοικος» Λάρισας έγινε από σήμερα ο Νίλι, καθώς ο Ισπανός είναι η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη των «βυσσινί», ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο 27χρονος θα έρθει στην Ελλάδα μόλις δοθεί το «πράσινο φως» για τις πτήσεις και η παρουσία του στο AEL Fc Arena «αποκωδικοποιεί», σε μεγάλο βαθμό. τον άξονα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021. Και αυτό γιατί ναι μεν μας... συστήθηκε στον Πλατανιά ως δεξιός μπακ, από πέρσι όμως καθιερώθηκε στο «8» και εκεί πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.
Αυτόματα θα πλαισιώσει τους Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη (ο μικρός μπορεί να παίξει «κόφτης» και στόπερ) και η παραπάνω τετράδα «επιτρέπει» στον Μιλοσάβλιεβιτς να παραμείνει «κολόνα» πίσω από τον φορ, όπου έχει πια μονιμοποιηθεί με επιτυχία. Αλλωστε με τη λήξη της σεζόν ο Κάτσε θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Την ίδια στιγμή ανοικτό είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπάλα που μένει ελεύθερος αλλά η έλευση του Ιβηρα «γεμίζει» τον χώρο ευθύνης του και αφήνει «ερωτηματικά» για το αν θα συνεχίσει ή όχι στον κάμπο (οι πιθανότητες μειώνονται), ενώ ας μην ξεχνάμε πως στην εξίσωση υπάρχει και ο Μπούστος. Ο Αργεντινός ξέρει μπάλα, διαθέτει ποιότητα, αλλά δύσκολα «τραβιέται» στα άκρα και επί της ουσίας μπορεί να αγωνιστεί μόνο ως επιτελικός χαφ. Εάν μείνει (έχει συμβόλαιο) τότε δύσκολα θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στο «6», «8» ή «10», εκτός και αν «σκάσει» πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή και η ΑΕΛ τον παραχωρήσει. Ή, φυσικά, προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.
Ο... ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΞΟΝΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα