Μπράνκο: «Θέλω ακόμη ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Μπράνκο: «Θέλω ακόμη ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Μπράνκο: «Θέλω ακόμη ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν στην Πορτογαλία για τον επαγγελματισμό του Μάριο Μπράνκο, ο οποίος θα αποχωρήσει μετά την έλευση του Όλαφ Ρέμπε στον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Μάριο Μπράνκο ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και μέχρι τότε ο Πορτογάλος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Μπράνκο θα υποδεχθεί και θα ενημερώσει τον νέο αθλητικό διευθυντή, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την οικογένεια Σαββίδη και σχολιάστηκε θετικά, με τον ίδιο μιλώντας στην «A Bola» να δείχνει αφοσιωμένος στη θέση και το ρόλο του μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για την ώρα. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στο τέλος του πρωταθλήματος. Είμαι συγκεντρωμένος στο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κερδίσω ακόμη έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα