Αϊτόρ στο gazzetta.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό»!

Αϊτόρ στο gazzetta.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
Αϊτόρ στο gazzetta.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό»!

bet365

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Αϊτόρ μιλά αποκλειστικά στο gazzetta.gr και στέλνει μήνυμα στους οπαδούς του Τριφυλλιού!

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο Αϊτόρ, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ!

Ο Ισπανός εξτρέμ που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στα εξτρέμ, είπε το «ναι» και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είπε τις πρώτες του κουβέντες ως ποδοσφαιριστής, πλέον, του Τριφυλλιού:

«Ἐίμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και νιώθω περήφανος που θα φορέσω την φανέλα του.

Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ. Να δίνω το 100% για την ομάδα μου»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα