Παναθηναϊκός: Τσεκάρει τον Αϊτόρ! (vids)

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει τον Αϊτόρ! (vids)

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει τον Αϊτόρ! (vids)

bet365

Τον Ισπανό εξτρέμ της Τβέντε, Αϊτόρ, που έκανε... θραύση την τελευταία διετία στην Ολλανδία και μένει ελεύθερος, εξετάζει το Τριφύλλι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

O Παναθηναϊκός δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση δύο εξτρέμ στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι αυτή του Αϊτόρ Κανταλπιέντρα που ανήκει στην Τβέντε και μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου.

Ο 24χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και την τελευταία διετία έκανε σπουδαία πράγματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τβέντε! Είναι μία περίπτωση από το πάνω ράφι για τα δεδομένα του Τριφυλλιού, καθώς φέτος είχε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 21 παιχνίδια της Eredivisie, ενώ πέρυσι 13 γκολ και 8 ασίστ στην δεύτερη κατηγορία, όπου πανηγύρισε την άνοδο.

Μετά την εκπαίδευση στην Μασία, ο Αϊτόρ πήρε μεταγραφή για την Βιγιαρεάλ, όπου έπαιξε κυρίωες στην δεύτερη ομάδα, ακολούθησε η δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης μέχρι το καλοκαίρι του 2018 όπου πήγε στην Ολλανδία και καθιερώθηκε με εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι αριστεροπόδαρος, έχει πολύ καλή επαφή με το πλεκτό, γρήγορος, δημιουργικός και μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο φτερά.

Το Τριφύλλι τον παρακολουθεί ζεστά και όταν έρθει η ώρα, οι μεταγραφές να γίνουν προτεραιότητα στον σύλλογο, τότε όλα είναι πιθανά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα