ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Βέρντε έπιασε από τον λαιμό τον Βράνιες!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Βέρντε έπιασε από τον λαιμό τον Βράνιες!

Gazzetta team
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Βέρντε έπιασε από τον λαιμό τον Βράνιες!

bet365

Ο Ιταλός εξτρέμ της «Ένωσης» έπιασε από τον λαιμό τον συμπαίκτη του και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν ξέφυγε η κατάσταση!

Ο Τζήλος έδωσε εντολή για cooling break, ο Βέρντε βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Μπακάκη για την συνεργασία τους στην πλευρά και ο Βράνιες μπήκε στην μέση και τους διέκοψε. Ο Ιταλός εξτρέμ της «Ένωσης»... τρελάθηκε για κάποιο λόγο, δεν πήρε με καλό μάτι την παρέμβαση του Βόσνιου στόπερ και τον έπιασε από τον λαιμό, σε μία απίστευτη κίνηση μεταξύ συμπαικτών!

Ο Μπακάκης τράβηξε γρήγορα τον Βέρντε μακριά για να μην συνεχιστεί το σκηνικό και με την επανέναρξη της αναμέτρηση ο Ιταλός προσπάθησε να δώσει το χέρι στον Βράνιες για να λήξει το θέμα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα