ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με Καντουρί και Άκπομ ξεκινά ο Δικέφαλος (vid)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με Καντουρί και Άκπομ ξεκινά ο Δικέφαλος (vid)

bet365

Αναμενόμενες οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, βάσει όσων δοκίμαζε στις προπονήσεις, στο αρχικό σχήμα με το οποίο αρχίζει ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αντί του Δημήτρη Πέλκα, για το αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ. Στα δεξιά ξεκινά ο Λημνιός, ενώ στην κορυφή επιλέχθηκε ο Άκπομ αντί του Σφιντέρσκι, με τον Μπίσεσβαρ από πίσω.

Απ’ εκεί και πέρα ο Βιεϊρίνια επιστρέφει, αντί του τιμωρημένου Γιαννούλη, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι το δίδυμο Μίσιτς-Μαουρίσιο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι, Βιεϊρίνια να απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα