ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ωρα για ντέρμπι!

Κώστας Τόπας
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ωρα για ντέρμπι!

bet365

Μετά από τρεις μήνες η Super League, επέστρεψε και μάλιστα με ντέρμπι. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Off, με κάθε μία ομάδα να θέλει τη νίκη για ξεχωριστό λόγο.

Build A Bet στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Χρειάστηκε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε η αγωνιστική δράση στη χώρα μας να επιστρέψει και πάλι. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τρίτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας μέσα στο 2020. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο κόσμος δεν θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τις εξέδρες, μιας και μετά το νέο Πρωτόκολλο Υγείας, ο μέγιστος αριθμός ατόμων σε έναν αγώνα είναι 300.

Ο ΠΑΟΚ πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ανοίξει την ψαλίδα, με 66 βαθμούς. Οι δύο ομάδες θέλουν για ξεχωριστούς λόγους το τρίποντο. Ο Δικέφαλος θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, για να αυξήσει τη διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ και παράλληλα να πλησιάσει τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη, οι Πειραιώτες έχοντας το μαξιλαράκι των 14 βαθμών διαφοράς από τον ΠΑΟΚ, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει περισσότερο στην κορυφή.

Οσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για το μεγάλο ντέρμπι ενώ όλη την εβδομάδα δούλεψε χωρίς τους τιμωρημένους ΊνγκασονΓιαννούλη και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά. Ο Μαρτίνς από την πλευρά του ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα έχει στη διάθεσή του. Από την 22άδα του Ολυμπιακού, απουσιάζουν οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Σουντανί, ενώ εκτός πλάνων για τον αγώνα της Τούμπας είναι ο Μπρούνο και ο Εμρέ Μορ.

Η ομάδα του Δικεφάλου, είχε κερδίσει και τα επτά προηγούμενα παιχνίδια του για το πρωτάθλημα. Νικώντας για το Κύπελλο τον Ολυμπιακό, έχει 10 νίκες στα 11 τελευταία επίσημα στην Τούμπα και επτά στα οκτώ για το πρωτάθλημα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι Δεν έχει 0-0 για το πρωτάθλημα στην έδρα του από τον Σεπτέμβρη του 2016. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κερδίσει τα πέντε τελευταία τους ματς και τα εννέα από τα 10, με μοναδική απώλεια την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Συνολικά, έχει 13 νίκες στα 15 τελευταία, με ισοπαλίες με Βόλο και ΑΕΚ.
Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Τούμπα για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν και θα φτάσουν τα έξι, όταν ολοκληρωθούν πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην Τούμπα συνολικά ο ΠΑΟΚ μετράει 31 νίκες, ο Ολυμπιακός 16 ενώ 15 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Το απόγευμα της Κυριακής (07/06, 19:30) τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, με την αγωνία έως τότε να κορυφώνεται.
Θυμίζουμε τις αποστολές των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.
Ολυμπιακός: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα