Κόρχουτ: «Να μείνω στον Άρη»

Κόρχουτ: «Να μείνω στον Άρη»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Να μείνω στον Άρη»

bet365

O Mιχάι Κόρχουτ έστειλε μήνυμα παραμονής στον Άρη και στάθηκε στο ματς με την ΑΕΚ για τον ημιτελικό Κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του στη «Nova»:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ και εύχομαι να το επαναλάβω. Το σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα μου κέρδισε και μακάρι να μπορέσω να την βοηθήσω στη συνέχεια και με άλλα γκολ».

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από περίπου τρεις μήνες: «Ηταν μία ιδιαίτερη επιστροφή και όχι κάτι εύκολο για εμάς. Μας έλειπε ο κόσμος, μας βοηθάει πολύ στο γήπεδο μας. Δεν παίξαμε τόσο καλά αλλά ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα βελτιωθούμε».
Για την αντίδραση του Άρη μετά το γκολ του ΟΦΗ: «Έχει συμβεί και άλλες φορές φέτος. Όποτε δεχόμαστε γκολ, μας... ξυπνάει. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Πρέπει να το διορθώσουμε. Εδώ, στην έδρα μας, θέλουμε να παίζουμε πάντα επιθετικά και το κάναμε στο δεύτερο μέρος. Ο ΟΦΗ μας δυσκόλεψε στις αντεπιθέσεις αλλά όταν πιέσαμε καλύτερα επιθετικά, αλλάξαμε και το ματς».

Για τον ορισμό του επαναληπτικού με την ΑΕΚ στις 24 Ιουνίου: «Είμαστε επαγγελματίες. Θέλουμε κάθε ματς. Σίγουρα στα πλέι οφ υπάρχει ένα όριο για το πού μπορούμε να φτάσουμε. Το ματς με την ΑΕΚ είναι πιο σημαντικό αλλά εμείς θέλουμε όλα τα ματς. Ακούμε ότι τις επόμενες αγωνιστικές μπορεί να έχουμε και κόσμο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Φυσικά θέλω να μείνω. Μου αρέσει η ομάδα, το περιβάλλον και η πόλη. Και σε εμένα αλλά και στην οικογένειά μου. Έχω χρόνο να το σκεφτώ και να απαντήσω. Κάναμε κάποιες συζητήσεις. Η επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Από την ομάδα εξαρτάται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα