Μπρούνο Γκάμα: «Θα βρούμε τη λύση με τον Ματίγια»

Μπρούνο Γκάμα: «Θα βρούμε τη λύση με τον Ματίγια»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Θα βρούμε τη λύση με τον Ματίγια»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με εκτέλεση φάουλ αλλά σημείωσε ότι θα βρει τη λύση με τον Χαβιέ Ματίγια για το ποιος θα τα εκτελεί από εδώ και στο εξής.

Ο Πορτογάλος επιθετικός του Άρη ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports στάθηκε στη φετινή επιθετική παραγωγικότητά του. «Είναι ωραίο συναίσθημα ότι έφτασα για πρώτη φορά τα δέκα γκολ. Δεν αναζητώ τα γκολ. Με τις ασίστ νιώθω καλύτερα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ» είπε.

Ρωτήθηκε για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. «Δουλεύω στις εκτελέσεις φάουλ για 2-3 ημέρες στις προπονήσεις. Σκόραρα σήμερα με φάουλ. Δεν το παρακάνω με τα φάουλ αλλά σήμερα είχα αυτοπεποίθηση, το δοκίμασα και πήγε στα δίχτυα. Ανάλογα με την θέση όποιος νιώθει πιο σίγουρος εκτελεί. Την προηγούμενη εκτέλεση ήταν ο Λάρσον. Εκεί ένιωσα ότι ήταν καλύτερα για εμένα. Πήρα την μπάλα και εκτέλεσα», είπε και ρωτήθηκε για το αν θα διεκδικήσει την… πρωτοκαθεδρία στις εκτελέσεις από τον Χαβιέρ Ματίγια. «Επιστρέφει ο Ματίγια (σ. σ. ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε απέναντι στον ΟΦΗ) αλλά δεν θα δώσουμε μάχη στο γήπεδο για τα φάουλ. Θα την βρούμε την λύση».

Συνολικά, για τον βαθμό δυσκολίας έπειτα από απραξία τριών μηνών σημείωσε: «Είναι δύσκολο να επιστρέφει μετά από τρεις μήνες αποχής. Ήταν δύσκολο γιατί μας έλειψε και ο κόσμος μας. Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα αλλά όσο περνούσε η ώρα ήμασταν καλύτεροι και φτάσαμε στη νίκη».

Σχετικά με τις συζητήσεις του με τον Άρη για την υπογραφή νέου συμβολαίου, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες. «Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα (αν θα μείνω). Δεν θέλω να πω πολλά για το θέμα του συμβολαίου μου με τον Άρη. Είναι μεταξύ εμού και της ομάδας. Μου αρέσουν όλα εδώ, η πόλη, η ομάδα αλλά πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Θα δούμε», είπε και κατέληξε θυμούμενος και τον σοβαρό τραυματισμό του πριν από 16 μήνες. «Όταν έχεις σοβαρό τραυματισμό το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις. Επέστρεψα καλά. Αυτή τη στιγμή νιώθω εξαιρετικά και θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα