Χριστοδουλόπουλος: Ρήξη έσω πλαγίου, νοκ άουτ για έξι εβδομάδες!

Χριστοδουλόπουλος: Ρήξη έσω πλαγίου, νοκ άουτ για έξι εβδομάδες!

bet365

Οι εξετάσεις δυστυχώς δεν είχαν καλά νέα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και μένει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες!

Μετά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος. Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες, δηλαδή ουσιαστικά η σεζόν τελειώνει.

Πρόκειται για νέα μεγάλη ατυχία για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Από πέρυσι είχε χάσει σχεδόν οκτώ μήνες με σοβαρό τραυματισμό, χειρουργείο και υποτροπή, ενώ γενικά έχει ταλαιπωρηθεί για τα καλά με τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Εφέτος ο διεθνής 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μόνο σε επτά ματς (5 πρωταθλήματος + 2 Κυπέλλου) και αν ο Ολυμπιακός τελικά στεφθεί πρωταθλητής θα καταστεί ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα έχει πάρει πρωτάθλημα με τους τρεις "μεγάλους" του λεκανοπεδίου (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό κατά σειρά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα