Super League: Εγκρίθηκε η νέα πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten

Super League: Εγκρίθηκε η νέα πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten

bet365

Παρά τις ενστάσεις του Αλέξη Κούγια και τα τρία «όχι» από Ολυμπιακό, Αρη και ΑΕΛ, πέρασε με 10 «ναι» η νέα χορηγική πρόταση της Interwetten.

Στο σημερινό Δ.Σ της Λίγκας, εκτός από την έγκριση της 2ης και 3ης αγωνιστικής αλλά και την πρόταση για τα ημιτελικά και τον τελικό Κυπέλλου, οι ομάδες έπρεπε να ψηφίσουν και για τη νέα πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten.

Για το θέμα αυτό υπήρξε αντιπαράθεση του Κούγια με τον Λυσσάνδρου.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ είχε ενστάσεις, αλλά δέκα ομάδες ήταν υπέρ, ενώ τρεις αρνητικές (Ολυμπιακός και ΑΕΛ με τον Αρη να ψηφίζει οχι λόγω της άλλης στοιχηματικής εταιρείας που έχει για χορηγό) και 2 ψήφισαν λευκό (Πανιώνιος και ΕΠΟ).

Αυτό σημαίνει ότι πέρασε η πρόταση της Interwetten και οι ομάδες περιμένουν να λάβουν στα χέρια τους το ακριβές πλάνο. Να τονιστεί πως υπάρχει σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία και την Λίγκα και αυτή θα είναι νέα για την οποία θα σταλεί στην συνέχεια προσχέδιο στις ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα