ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χωρίς Ντιγκινί, Σούντγκρεν η αποστολή του Άρη

Χωρίς Ντιγκινί, Σούντγκρεν η αποστολή του Άρη

Χωρίς Ντιγκινί, Σούντγκρεν η αποστολή του Άρη

Με απόφαση του Μίκαελ Ένινγκ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα (6/6, 21:30) με τον ΟΦΗ οι Νικολάς Ντιγκινί, Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Γερμανός προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χαβιέρ Ματίγια, ενώ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τους Νικολάς Ντιγκινί, Ντάνιελ Σούντγκρεν. Η απόφαση για τον Σουηδό αμυντικό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς μετά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στον σουηδικό Τύπο κατά του προπονητή του, είναι προφανές ότι οι δύο άνδρες δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Σε ότι αφορά τον Νικολάς Ντιγκινί, στις προηγούμενες ημέρες ο Μίκαελ Ένινγκ είχε ευρεία συζήτηση με τον Γάλλο επιθετικό και τελικώς αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, πιθανόν λόγω της συμφωνίας του παίκτη με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Εκτός αποστολής είναι και ο Φιορίν Ντουσμισάι, αλλά αυτός ο αποκλεισμός ήταν αναμενόμενος καθώς μετά τις αποφάσεις της FIFA δεν θα μπορούσαν οι «κίτρινοι» να ρίξουν επιπλέον λάδι στη φωτιά…

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Fran Velez, Hugo Souza, Bruno Gama, Lucas Sasha, Larsson, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.