Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού των παικτών του Άρη

Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού των παικτών του Άρη

Gazzetta team
Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού των παικτών του Άρη

bet365

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, βάσει του πρωτοκόλλου της Λίγκας και όλοι ήταν αρνητικοί.
Άπαντες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις την Τρίτη (2/6) και σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία συνεχίστηκε δίχως προβλήματα για τον Μίκαελ Ένινγκ καθώς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/06, 21:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού. Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση-αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα