Στα χέρια των παικτών οι προτάσεις της ΠΑΕ Άρης για μειώσεις συμβολαίων

Στα χέρια των παικτών οι προτάσεις της ΠΑΕ Άρης για μειώσεις συμβολαίων

Gazzetta team
Στα χέρια των παικτών οι προτάσεις της ΠΑΕ Άρης για μειώσεις συμβολαίων

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη άκουσαν τις προτάσεις της ΠΑΕ Άρης για τη μείωση των συμβολαίων τους και πλέον απομένει να αποφασίσουν αν θα γίνουν δεκτές.

Η πρώτη επαφή μεταξύ του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα και του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας, Αγησίλαου Τουμαζάτου, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έγινε χθες (2/6) στο «Κλ. Βικελίδης». Στη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκε η κατάσταση για να έχουν άπαντες γνώση περί των νέων οικονομικών δεδομένων μετά την πανδημία καθώς επίσης και γιατί απαιτείται να γίνουν μειώσεις στα συμβόλαια όλων. Σήμερα (3/6) ακολούθησαν νέες συναντήσεις της αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Άρης με τους παίκτες όπου κατατέθηκαν οι τελικές προτάσεις και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει και η τελική επαφή με απώτερο σκοπό να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε μια λύση η οποία θα είναι κοινά αποδεκτή.

Θυμίζουμε ότι οι προτάσεις της ΠΑΕ Άρης δεν αγγίζουν τα χαμηλά συμβόλαια. Δηλαδή, δεν θα υπάρξει μείωση σε όσους έχουν συμβόλαια από 70.000 ευρώ και πιο χαμηλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα