ΠΑΟΚ: Γλίτωσε το χειρουργείο ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Γλίτωσε το χειρουργείο ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Γλίτωσε το χειρουργείο ο Αουγκούστο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και μετά από απόφαση του ιατρικού τιμ και του ίδιου, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Ο τραυματισμός στον οπίσθιο χιαστό έχει θέσει νοκ άουτ τον Ντάγκλας Αουγκούστο από τη διαδικασία των playoffs και τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος δε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αντίθετα, το πρόβλημα στο γόνατο θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Βραζιλιάνος μέσος επανεξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κι από τη στιγμή που το πόδι του δεν είχε στροφική αστάθεια, αποφασίστηκε από κοινού, ο τραυματισμός του στον οπίσθιο χιαστό ν’ αντιμετωπιστεί αρχικά με συντηρητική αγωγή.

Κατά τον πρώτο μήνα της αποθεραπείας, ο Αουγκούστο θα υποβάλλεται κάθε εβδομάδα σ’ εξετάσεις προκειμένου να καταγράφεται η πορεία της αποθεραπείας και η αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία κι έτσι να καταρτιστεί το πλάνο για το δεύτερο επίπεδο αποκατάστασης».

Στο κομμάτι της προετοιμασίας για την πρεμιέρα των playoffs, «ο ΠΑΟΚ μπαίνει και πάλι σε fight mode από τη στιγμή που η διαδικασία της… post season αρχίζει με ντέρμπι. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι μετά το μεγάλο διάστημα απραξίας λόγω της καραντίνας.

Την Τετάρτη (03.06) το πρόγραμμα είχε φυσική κατάσταση, κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα και παιχνίδι σε μισό γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα