Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθυμία του Γκραντέλ και το status για Γκασπάρ, Κασάμι και Μπενσαρκί!

Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθυμία του Γκραντέλ και το status για Γκασπάρ, Κασάμι και Μπενσαρκί!

Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθυμία του Γκραντέλ και το status για Γκασπάρ, Κασάμι και Μπενσαρκί!

bet365

Ο Μαξ Γκραντέλ έχει μεταφέρει στους εκπροσώπους του ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς σύμφωνα με τους Πορτογάλους πήρε εγγυήσεις ότι ο Γκασπάρ θα μείνει ενώ στο... κόλπο για τους Πειραιώτες παραμένουν Μπενσαρκί και... Κασάμι!

Η περίπτωση του Γκραντέλ παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πει προς τους εκπροσώπους του να μεταφέρουν ότι θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος Ιβοριανός είναι κάτοχος και γαλλικού διαβατηρίου και φαίνεται πως είναι μεγάλη επιθυμία του να παίξει στην Ελλάδα.

Φέτος είχε 22 αγώνες με 4 γκολ και 3 ασίστ και εκτός από ακραίος επιθετικός παίζει και φορ. Το συμβόλαιό του με την Τουλούζ είναι μέχρι το 2021 βέβαια, όμως λόγω της κατάστασης στην ομάδα του η περίπτωσή του μπορεί να είναι πιο προσιτή.

Από εκεί και πέρα σε σχέση με την γνωστή περίπτωση του μεσοεπιθετικού Μπενσαρκί από την Αίγυπτο προκύπτει πως εν τέλει θα αποχωρήσει από τη Ζάμαλεκ. Για εκείνον υπάρχουν πέντε κρούσεις από την Ευρώπη, εκ των οποίων η πιο θελτική είναι των Πειραιωτών.

Σε σχέση με τον Παϊτίμ Κασάμι ο Ελβετός σύμφωνα με ρεπορτάζ από την χώρα του αποχωρεί από την Σιόν, αν και φαινόταν πως θα έμενε. Για τον Κασάμι φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Γουλβς και Βαλένθια.

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΠΗΡΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΑΣΠΑΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ

Τέλος με βάση όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία ο Μαρτίνς έχει πάρει εγγυήσεις πως ο Γκασπάρ θα μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά. Επίσης αναμένει να συμβεί το ίδιο και με τον Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα