ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αρνούνται και την περικοπή του 10% οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Αρνούνται και την περικοπή του 10% οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Αρνούνται και την περικοπή του 10% οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Αρνητική ήταν η απάντηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην πρόταση που τους έγινε για μείωση 40% της δόσης του Μαΐου που ουσιαστικά είναι το 10% των ετήσιων αποδοχών τους.

Με τους αγώνες να έχουν σταματήσει, πολλές ήταν οι ομάδες που αποφάσισαν να κάνουν μειώσεις στους μισθούς ποδοσφαιριστών. Αυτό ήθελε να κάνει και ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να έχουν ζητήσει από τους παίκτες μείωση 40% της δόσης Μαΐου που ουσιαστικά αντιστοιχεί στο 10% της ετήσιας αμοιβής.

Μάλιστα είχε ξεκαθαριστεί πως σε όσους λαμβάνουν πάνω από 60.000 ευρώ δεν θα υπήρξε καμία μείωση. Οι παίκτες ωστόσο, διαφωνούν, όπως διαπιστώθηκε στη σημερινή ενημέρωσή τους από τον αρχηγό, Δημήτρη Κουρμπέλη. Θα μεταφέρουν στον Τσάβι Ρόκα ότι είναι αντίθετοι, τονίζοντας πως δεν πρέπει να γίνουν οριζόντιες μειώσεις αλλά ο κάθε παίκτης να μιλήσει ξεχωριστά, ενώ υπάρχει και η τάση για μηδενικές περικοπές, επειδή το πρωτάθλημα θα αρχίσει εκ νέου και θα ολοκληρωθεί. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται επαφές και διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.