ΠΑΟΚ: Οικογενειακό διπλό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Οικογενειακό διπλό στην Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οικογενειακό διπλό στην Τούμπα

bet365

Με οικογενειακό διπλό συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την έναρξη των play offs. Ρεπό την Κυριακή οι πρωταθλητές.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον ΠΑΟΚ μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο (30/5) στο γήπεδο της Τούμπας διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δικεφάλου του Βορρά:

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Super League φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με οικογενειακό φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί του Σαββάτου (30.05).

Μετά από μία σκληρή μάχη για 90 λεπτά οι Μαύροι και οι Γκρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και να τους δει να εφαρμόζουν όλα όσα δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις.Ο Κάρολ Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ για τους Μαύρους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ελ Καντουρί ήταν αυτός που που διαμόρφωσε το τελικό 1-1, στην επανάληψη.Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (01.06) στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα