Η πρώτη πλάκα στο κτίριο των μουσείων της Αγιάς Σοφιάς (pics & vids)

Η πρώτη πλάκα στο κτίριο των μουσείων της Αγιάς Σοφιάς (pics & vids)

Η πρώτη πλάκα στο κτίριο των μουσείων της Αγιάς Σοφιάς (pics & vids)

bet365

Το Σάββατο (30/5) μπήκε στην Αγιά Σοφιά η πρώτη πλάκα από το μέρος της παλιάς σκεπαστής όπου θα στεγαστούν τα μουσεία, η μπουτίκ καθώς και άλλες αίθουσες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media βίντεο με την πρώτη πλάκα στο κτίριο του γηπέδου, όπου θα στεγάσει τα δυο μουσεία της Αγιάς Σοφιάς, αλλά και την μπουτίκ της ομάδας.

Στην ουσία πρόκειται για το επίπεδο -2, είναι η πλάκα του επιπέδου στην οποία θα πατάει το πούλμαν μπαίνοντας από την υπογειοποίηση στο κατώτατο επίπεδο του γηπέδου. Ένα επίπεδο πάνω στο -1 θα βρίσκονται τα αποδυτήρια.

Μάλιστα, αυτή την ώρα τελείται αγιασμός του έργου παρουσία του γενικού διευθυντή της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Νίκου Στράτου και του ιδιοκτήτη της ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ, Αλεξάνδρου Μεταξά. Να υπενθυμίσουμε πως η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ του Αλεξάνδρου Μεταξά που ήταν και η εργολήπτρια του γηπέδου μέχρι το τωρινό του στάδιο, είναι η κατασκευάστρια εταιρία και του κτιρίου.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από τις εργασίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα