Παναθηναϊκός: Καμία επαφή Ρόκα με Δώνη, μείωση 40% πρότεινε η ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Καμία επαφή Ρόκα με Δώνη, μείωση 40% πρότεινε η ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Καμία επαφή Ρόκα με Δώνη, μείωση 40% πρότεινε η ΠΑΕ!

bet365

Ο Τσάβι Ρόκα δεν συζήτησε καθόλου με τον Γιώργο Δώνη για τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό, γεγονός που αποτελεί έκπληξη! Τα είπε με τους αρχηγούς ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής και πρότεινε μείωση 40% στην τελευταία δόση!

Μετά από δυόμισι μήνες ο Τσάβι Ρόκα βρέθηκε και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Η λογική έλεγε πως θα είχε άμεση συνεργασία με τον προπονητή, Γιώργο Δώνη, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Μην ξεχνάμε πως το θέμα της παραμονής του Έλληνα τεχνικού είναι ακόμη ανοιχτό αν και όπως έχουν τα δεδομένα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και μετά το τέλος της χρονιάς στον πάγκο της ομάδας ο 50χρονος κόουτς.

Πέρα από μια τυπική ᾽᾽καλησπέρα᾽᾽, οι δύο άνδρες δεν συζήτησαν τίποτα σχετικό με το ποδοσφαιρικό τμήμα, γεγονός που αποτελεί έκπληξη και δείχνει πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά, δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή του συλλόγου. Εξάλλου εδώ και καιρό, δύο φορές τα είπαν μεταξύ τους.

Από κει και πέρα, ο Ρόκα είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς της ομάδας κα συζήτησαν το θέμα με τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών για το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος τους ενημέρωσε πως η πρόταση της διοίκησης είναι για 40% μείωση στην τελευταία δόση συμβολαίου της σεζόν, δηλαδή στην δόση του Μαϊου, για όσους έχουν συμβόλαια πάνω από 60.000 ευρώ! Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, κυρίως από τους ξένους, τα πάντα είναι ανοιχτά και σίγουρα μετά από αυτή την πρόταση, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό!

* Θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Πούγγουρας, Μπεκ και Χατζηγιοβάνης (σφίξιμο στον ορθό μηριαίο). Η προπόνηση του Σαββάτου είναι πρωινή. Του προγράμματος θα προηγηθεί τεστ ανίχνευσης Covid-19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα