«Η Νις θα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα στα 8 εκατ. ευρώ»

Gazzetta team
«Η Νις θα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα στα 8 εκατ. ευρώ»

bet365

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο επιμένει με το θέμα Νις - Τσιμίκα μεταδίδοντας πως οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν σε ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που τόσο η πλευρά του παίκτη όσο και ο Ολυμπιακός δεν σχολιάζουν το παραμικρό τα ρεπορτάζ για τον Κώστα Τσιμίκα δίνουν και παίρνουν. Ειδικότερα ο Ντι Μάρτζιο, ο Ιταλός ρεπόρτερ, σε ρεπορτάζ στο site του σημειώνει πως η Νις πλησιάζει στο να κάνει δικό της τον διεθνή μπακ.

Κάνει λόγο για επαφές / διαπραγματεύσεις των 2 πλευρών για να κλείσει η συμφωνία στα 8 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Επίσης ότι η πρόταση στον παίκτη είναι για συμβόλαιο τριών ετών (κατά άλλες ιταλικές πηγές για 3+1). Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως το ενδιαφέρον της Νις είναι υπαρκτό και σοβαρό αλλά μέχρι εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα