ΟΦΗ: Επιτυχημένη η επέμβαση σε Τσιλιανίδη

ΟΦΗ: Επιτυχημένη η επέμβαση σε Τσιλιανίδη

Gazzetta team
ΟΦΗ: Επιτυχημένη η επέμβαση σε Τσιλιανίδη

bet365

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης στον χιαστό.

Ο παίκτης του ΟΦΗ στάθηκε άτυχος έπειτα από τη ρήξη χιαστού που υπέστη και την Παρασκευή αναμενόταν να περάσει από το χειρουργείο.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχημένη, όπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ, με τον Τσιλιανίδη να αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πολύ μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

«Σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης στον πρόσθιο χιαστό και στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού ποδιού υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/5) ο Κοσμάς Τσιλιανίδης από το ιατρικό τιμ της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αναμένεται να πάρει εξιτήριο το αργότερο σε 48 ώρες και στη συνέχεια θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης», ανέφερε στην ενημέρωσή της η κρητική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα