«Δεν μπορεί να καλύψει την μεταγραφή του Μάνταλου η Μπεσίκτας»

«Δεν μπορεί να καλύψει την μεταγραφή του Μάνταλου η Μπεσίκτας»

bet365

Η Sabah υποστήριξε πως παρά το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου η τουρκική ομάδα θα εγκαταλείψει την περίπτωση του λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού και μέλος της διοίκησης της τουρκικής ομάδας, Ερντάλ Τορουνογκουλαρί είχε αποκάλυψε στο gazzetta.gr πως πράγματι η Μπεσίκτας ασχολείται με την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, ωστόσο το ενδιαφέρον του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη, όπως όλα συνηγορούν δεν θα μετουσιωθεί σε επίσμη πρόταση.

Στην Μπεσίκτας είναι ενήμεροι για τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ, οι οποίες απέχουν παρασάγγας από το διαθέσιμο μπάτζετ της τουρκικής ομάδας.

Η Sabah τονίζει πως «η Μπεσίκτας παρακολουθούσε τον Μάνταλο πολύ καιρό, ωστόσο η ΑΕΚ κοστολογεί τον παίκτη πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση της Μπεσίκτας, η οποία θέλει να μειώσει το κόστος της ομάδας κατά 40% τη νέα σεζόν, έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω, όμως το κόστος του Μάνταλου θα επηρέαζε τον προϋπολογισμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα