Άρης: Ανανέωσε ο Ένινγκ

Άρης: Ανανέωσε ο Ένινγκ

Άρης: Ανανέωσε ο Ένινγκ

bet365

Κι επίσημα προπονητής του Άρη θα συνεχίσει να είναι ο Μίκαελ Ένινγκ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+ 1 χρόνο με τους «κίτρινους».

Η συμφωνία των «κίτρινων» με τον Γερμανό προπονητή ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, απέμενε όμως να διευθετηθούν διαδικαστικά ζητήματα αλλά και να διαμορφωθεί το αγωνιστικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο Άρης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό έγινε τις προηγούμενες ημέρες καθώς πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις του 54χρονου προπονητή με τον Άγγελο Χαριστέα όπου ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης του εξήγησε το επίπεδο των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας, ενώ συζήτησαν και το αγωνιστικό πλάνο στο οποίο μπορούν να κινηθούν. Παράλληλα, ήταν απαραίτητο να διευκρινιστούν ζητήματα λειτουργικού χαρακτήρα.

Η τελική συνάντηση έγινε σήμερα (28/5) το μεσημέρι μετά την προπόνηση της ομάδας, επί της ουσίας όμως αυτή είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Μίκαελ Ένινγκ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκεια 1+1 χρόνων και επί της ουσίας πήρε το χρίσμα για να φτιάξει τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μίκαελ Ένινγκ προσλήφθηκε στον Άρη στα μέσα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αντικατέστησε τον Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία και κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στις 20 Οκτωβρίου και στην εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης. Συνολικά, σε 25 αγώνες στους Θεσσαλονικείς έχει απολογισμό δέκα νίκες, έντεκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα