ΑΕΚ: Στα «πάνω» του ο Ολιβέιρα, αλλά η μπάλα… χαμηλά!

ΑΕΚ: Στα «πάνω» του ο Ολιβέιρα, αλλά η μπάλα… χαμηλά!

ΑΕΚ: Στα «πάνω» του ο Ολιβέιρα, αλλά η μπάλα… χαμηλά!

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει πάρει τα… πάνω του «φορτσάροντας» στις προπονήσεις, ωστόσο και ο ίδιος, όπως μεταφέρει στα Σπάτα, δεν θέλει να σηκώνει ψηλά τον πήχη για το αν ξεπέρασε οριστικά την επέμβαση.

Τρίτη σερί μέρα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης για τον Νέλσον Ολιβέιρα στα Σπάτα με τα μηνύματα που βγαίνουν να είναι θετικά. Ως εκεί, όμως, γιατί όπως έχουμε ξανατονίσει, στην ΑΕΚ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για το αν τα δύσκολα έμειναν οριστικά πίσω και αν ο Πορτογάλος επιθετικός ξεπέρασε σε απόλυτο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Οι προπονήσεις που απομένουν αυτή τη βδομάδα και η επόμενη θα κρίνουν οριστικά το αν η πιθανότητα να προχωρήσει σε επέμβαση έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο.

Οι τελευταίοι μήνες για τον Ολιβέιρα ήταν δύσκολοι και σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς προσαγωγούς από τον Γενάρη και έπειτα τον κράτησε πίσω, ενώ στη συνέχεια ήρθε και η παύση του κορονοϊού, η οποία τον βρήκε στην Πορτογαλία όπου είχε ταξιδέψει για να πάρει τη συμβουλή ενός ειδικού γιατρού. Ο ίδιος επέμενε να μην προχωρήσει σε επέμβαση και η προσεκτική δουλειά που έκανε σε ατομικό επίπεδο στην πατρίδα του, αλλά και το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθούσε για δύο εβδομάδες στα Σπάτα απέδωσαν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- καρπούς.

Βέβαια, εκτός από το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, και ο ίδιος ο Ολιβέιρα δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο και να σηκώνει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Ο Πορτογάλος φορ γνωρίζει και εκείνος πολύ καλά ότι παρά το γεγονός ότι βγάζει για τρεις συνεχόμενες μέρες το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπολοίπους συμπαίκτες του, ο κίνδυνος της υποτροπής δεν έχει φύγει. Ενοχλήσεις μπορεί να μην νιώθει και την καθημερινή βελτίωση την αισθάνεται και ο ίδιος αυξάνοντας σταδιακά ένταση, ωστόσο όπως λέει και στους συμπαίκτες του στα Σπάτα: «Βελτιώνομαι, αλλά δεν θέλω να δημιουργούνται υψηλές προσδοκίες και ψευδαισθήσεις. Ηρεμία»!

Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο Ολιβέιρα έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά ψυχολογικά. Το γκολ μάλιστα που σημείωσε στο διπλό της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο τον «έφτιαξε» περισσότερο καθώς ήταν ένα ακόμα καλό σημάδι της θετικής εξέλιξης που παρουσιάζουν τα πράγματα μέχρι στιγμής έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που ταλαιπωρήθηκε με το πρόβλημά του. Οι προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι επίσης κρίσιμες. Αν ο Ολιβέιρα καταφέρει και βγάλει και αυτές, τότε το… μπαλάκι θα βρίσκεται στη συνέχεια στα χέρια του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα κρίνει τη διαχείρισή του ενόψει των πλέι οφ. Όλα αυτά βέβαια αν τα πάντα κυλήσουν ομαλά και το ενδεχόμενο επέμβασης έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα