ΑΕΚ: Μπήκε ο Ολιβέιρα, κρίσιμες οι επόμενες προπονήσεις! (pics)

ΑΕΚ: Μπήκε ο Ολιβέιρα, κρίσιμες οι επόμενες προπονήσεις! (pics)

ΑΕΚ: Μπήκε ο Ολιβέιρα, κρίσιμες οι επόμενες προπονήσεις! (pics)

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα στα Σπάτα και από τη συμμετοχή του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα κριθεί αν το πρόβλημα αποτελεί οριστικά παρελθόν ή θα προχωρήσει σε επέμβαση.

Κατά την επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στις προπονήσεις στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ένωσης την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθούσε και από σήμερα θα δοκίμαζε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Τα ευχάριστα μαντάτα ήταν ότι ο Ολιβέιρα ανέβασε ρυθμούς και έβγαλε το πρόγραμμα. Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το αν ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς προσαγωγούς ή θα χρειαστεί επέμβαση, θα πρέπει να περιμένουμε τις προπονήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε. Αν ο Πορτογάλος φορ συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς χωρίς ενοχλήσεις τότε θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα για τα πλέι οφ, διαφορετικά θα μπει για επέμβαση με την επιστροφή του να πηγαίνει για την επόμενη σεζόν. Συνεπώς οι προπονήσεις των επόμενων ημερών είναι κρίσιμες, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί θετικό νέο το γεγονός ότι ο Πορτογάλος φορ έβγαλε όλη την προπόνηση της Δευτέρας. Μάλιστα εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ο ίδιος ήταν ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τη σημερινή εξέλιξη.

Θετικά είναι τα νέα και για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος με πείσμα και αποφασιστικότητα συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, πηγαίνοντας πολύ καλά. Μάλιστα τη Δευτέρα με την επιστροφή στα Σπάτα πραγματοποίησε τρέξιμο ατομικά, ανεβάζοντας ρυθμούς και βάζοντας ως στόχο να ξεπεράσει τη θλάση που είχε υποστεί και να είναι έτοιμος ακόμα και για τα πρώτα ματς των πλέι οφ, αν όλα εξελιχθούν ομαλά. Επιπλέον ο «Τσίνο» ακούμπησε και μπάλα και θα συνεχίσει να δουλεύει δυνατά στο ίδιο μοτίβο τη βδομάδα που διανύουμε με φυσικοθεραπείες στον Χρήστο Καρβουνίδη και τρέξιμο και ατομικό στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα οι Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρας Κλωναρίδης έμειναν περισσότερο για προληπτικούς λόγους εκτός λόγω σφιξιμάτων, πραγματοποιώντας αποφόρτιση. Ο Έλληνας στόπερ άλλωστε ένιωθε ενοχλήσεις από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, αλλά δεν φαίνεται πως είναι κάτι το ανησυχητικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης, όλο το κιτρινόμαυρο ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε για τέταρτη φορά από τεστ κορονοϊού. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης στις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα