Η συνέντευξη του Μίσιτς στην Κροατία που προκάλεσε αντιδράσεις (pics)

Gazzetta team
Η συνέντευξη του Μίσιτς στην Κροατία που προκάλεσε αντιδράσεις (pics)

bet365

Οι Κροάτες έγραψαν αρχικά πως ο Μίσιτς τόνισε ότι «μας πήραν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μεριδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας», αλλά στη συνέχεια το άλλαξαν!

Η Bundesliga παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνέντευξη στην πατρίδα του και στην vecernji.hr έδωσε ο Γιόσιπ Μίσιτς με μία του απάντηση να προκαλεί αντιδράσεις και ν' αναγκάζει τους Κροάτες να την αλλάζουν. Σε ερώτηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Κροάτης μέσος τόνισε ότι «Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο (να ανατραπεί). Αυτή τη σεζόν μας πήραν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μεριδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Όμως έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το Κύπελλο, στα ημιτελικά ο αντίπαλος μας είναι επίσης ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και πλέον περιμένουμε την ρεβάνς». Ωστόσο αυτή η απάντηση άλλαξε μετά και την έκταση που πήρε το θέμα.

Η αρχική συνέντευξη του Γιόσιπ Μίσιτς στην vecernji.hr:

Για την γέννηση της κόρης του:

«Την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος μου Άννα γέννησε μια κόρη, την Μίλα. Έτσι ο γιος μας, Γιάκοφ, απέκτησε μια αδερφή. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι με την γυναίκα μου κατά την διάρκεια της γέννας, λόγω των υποχρεώσεων μου με την ομάδα. Θα ζητήσω άδεια από τον σύλλογο για να επισκεφθώ την οικογένεια μου στην Κροατία το Σαββατοκύριακο. Αν δεν τα καταφέρω τώρα, θα το κάνω μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το δικό του μέλλον:

«Στην Ελλάδα παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Απολαμβάνω την Θεσσαλονίκη και θα ήθελα πολύ να μείνω. Οι οπαδοί με αγαπάνε και λόγω των επιδόσεων μου, μου έδωσαν το παρατσούκλι «Mr Vertical». Μπορεί να είμαι προς το παρών δανεικός αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να με αγοράσει για δυο εκατομμύρια ευρώ. Έχω ήδη υπογράψει για την επόμενη χρονιά με τον ΠΑΟΚ και πλέον περιμένω τις δυο ομάδες να ολοκληρώσουν το δικό τους κομμάτι. Η ρήτρα έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου».

Για την συνέχεια της σεζόν και τον στόχο του ΠΑΟΚ:

«Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο (σ.σ. να ανατραπεί). Αυτή τη σεζόν μας πήραν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μεριδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Όμως έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το Κύπελλο, στα ημιτελικά ο αντίπαλος μας είναι επίσης ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και πλέον περιμένουμε την ρεβάνς».

Λίγο μετά την δημοσίευση της συνέντευξης ήρθε η διόρθωση-διευκρίνιση του ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη δήλωση του Γιόσιπ Μίσιτς ενώ υπήρξε αλλαγή και στους Κροάτες!

Το αρχικό μέρος της απάντησης του Μίσιτς

Η απάντηση του Μίσιτς μετά την αλλαγή των Κροατών η οποία μεταφράζεται ως εξής: «Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο (σ.σ. να ανατραπεί). Όμως έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το Κύπελλο, στα ημιτελικά ο αντίπαλος μας είναι επίσης ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και πλέον περιμένουμε την ρεβάνς»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα