«Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον Μλαντένοβιτς»

«Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον Μλαντένοβιτς»

Κώστας Τόπας
«Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον Μλαντένοβιτς»

bet365

Στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και του Ιλια Ιβιτς, βρίσκεται ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του.

Η Bundesliga παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 28χρονος μπακ βρίσκεται στη λίστα της Ενωσης, ενόψει καλοκαιριού και όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «srbijadanas» της Σερβίας, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση, προκειμένου να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Ιλια Ιβιτς, κατέθεσε πρόταση ύψους 450.000 ευρώ για την απόκτηση του Μλαντένοβιτς. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως η προσφορά της ΑΕΚ είναι αρκετά ικανοποιητική και πως ανάλογη πρόταση δεν μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει εκφράσει κι αυτός το ενδιαφέρον του για την μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού.

Βέβαια, ο Μλαντένοβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, όπως Αχμάτ Γκροζνι, Ριέκα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ωστόσο σύμφωνα με την «srbijadanas» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι πιο έντονο και προχωρημένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα