ΑΕΚ: «Γυαλίζει» το μάτι του Αραούχο για τα πλέι οφ

ΑΕΚ: «Γυαλίζει» το μάτι του Αραούχο για τα πλέι οφ

ΑΕΚ: «Γυαλίζει» το μάτι του Αραούχο για τα πλέι οφ

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει λόγους που κάνει σαν... τρελός να ξεπεράσει τη θλάση και να εμφανιστεί απολύτως έτοιμος στη μάχη της ΑΕΚ για τη 2η θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η θλάση του Σέρχιο Αραούχο μπορεί για λίγο να τον «μούδιασε», ωστόσο γρήγορα πήρε τα πάνω του και από την πρώτη στιγμή ήταν αποφασισμένος με τεράστιο πείσμα και θέληση να επιστρέψει δριμύτερος. Αυτή η αποφασιστικότητά του αντικατοπτρίστηκε στην πορεία με τη σκληρή καθημερινή του δουλειά στην αποκατάσταση που πραγματοποιεί. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο ίδιος μεταφέρει στα Σπάτα ότι θα κάνει τα πάντα για να προλάβει ακόμα και την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ενώ σε ανάρτησή του δήλωσε… τρελαμένος για την επιστροφή!

Βέβαια, όπως και στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, έτσι και σε εκείνη του Αραούχο, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ρισκάρει. Μπορεί ο «Τσίνο» να έχει απίστευτο πάθος μέσα του να επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο, ωστόσο δεν θα πάρει το «πράσινο φως» αν δεν είναι 100% έτοιμος και αν υπάρχουν φόβοι για υποτροπή, καθώς μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν μυϊκό τραυματισμό. Τη βδομάδα που διανύουμε πάντως ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει την καθημερινή μεθοδική του δουλειά προσπαθώντας να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο έδαφος.

Σε κάθε περίπτωση η... μανία του Αραούχο για επιστροφή έχει εξήγηση. Ο ίδιος περίμενε με ανυπομονησία τα παιχνίδια των πλέι οφ πριν ξεσπάσει η κρίση του κορονοϊού και «παγώσει» κάθε αγωνιστική δραστηριότητα καθώς ήθελε να δείξει τον πραγματικά καλό του αγωνιστικό εαυτό. Με την επιστροφή του τον Ιανουάριο η απόδοσή του είχε διακυμάνσεις, λαμβάνοντας υπόψη βέβαια και το γεγονός ότι προερχόταν από έναν τραυματισμό από το ξεκίνημα της σεζόν που τον «κράτησε» πίσω.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε, ότι πριν τη διακοπή λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ο Αραούχο στον ημιτελικό με τον Άρη ήταν… σκασμένος εξαιτίας των ευκαιριών που είχε χάσει σε εκείνο το παιχνίδι. Ο Μάσιμο Καρέρα μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον τονώσει ψυχολογικά, δείγμα της σωστής διαχείρισης που κάνει με όλο το υλικό που έχει στα χέρια του τόσο στο γήπεδο όσο και στα Σπάτα.

Τότε ο «Τσίνο» ανυπομονούσε να απαντήσει στα πλέι οφ που θα ακολουθούσαν. Συν τοις άλλοις, σε τέτοια μεγάλα ματς έχει αποδείξει ότι… φτιάχνεται μετρώντας συνολικά επτά γκολ απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στις τρεις θητείες του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όμως ο κορονοϊός σταμάτησε τα πάντα. Βέβαια το πείσμα του Αραούχο για τα πλέι οφ και την κατάκτηση του Κυπέλλου δεν «έσβησε», κάτι που δεν κρύβει κάθε στιγμή. Άλλωστε και η δυνατή σχέση του με την Ένωση είναι δεδομένη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα