ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Αουγκούστο, επέστρεψε ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Αουγκούστο, επέστρεψε ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Αουγκούστο, επέστρεψε ο Κρέσπο

bet365

Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (26/5) είχε μία ευχαρίστηση είδηση και ένα απρόοπτο για τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Der Klassiker με ενισχυμένες αποδόσεις, Novi Specials και προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ήταν αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, ωστόσο ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μέσου ήρθε να ταράξει το καλό κλίμα,

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Αντίθετα στα ευχάριστα νέα της ημέρα ήταν η επιστροφή του Χοσέ Κρέσπο στη Θεσσαλονίκη ύστερα από σχεδόν τέσσερις μήνες παραμονής στην Ισπανία.

Ο έμπειρος στόπερ επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την διαδικασία που απαιτείται (λόγω καραντίνας όσων προέρχονται από το εξωτερικό) προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Την Τετάρτη (27/5) η ομάδα έχει ρεπό και θα προπονηθεί πάλι το πρωί της Πέμπτης (28/5) στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα