ΑΕΚ: Ξεκίνησε τρέξιμο ο Αραούχο και... φορτσάρει για την επιστροφή (vid)

ΑΕΚ: Ξεκίνησε τρέξιμο ο Αραούχο και... φορτσάρει για την επιστροφή (vid)

ΑΕΚ: Ξεκίνησε τρέξιμο ο Αραούχο και... φορτσάρει για την επιστροφή (vid)

bet365

Η αποθεραπεία του Σέρχιο Αραούχο πάει εξαιρετικά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Αργεντινός φορ ξεκίνησε τρέξιμο στα Σπάτα, έχοντας τεράστιο πείσμα να επιστρέψει δριμύτερος.

Όπως έχετε διαβάσει στο ρεπορτάζ, από τη πρώτη στιγμή το πείσμα και η θέληση του Σέρχιο Αραούχο να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη και να βοηθήσει την ΑΕΚ στα πλέι οφ ήταν τεράστια. Και αυτό είναι κάτι που ο «Τσίνο» το αποδεικνύει εμπράκτως!

Καθημερινά όλο το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε σκληρή δουλειά τόσο στο φυσικοθεραπευτήριο του Χρήστου Καρβουνίδη, όσο και στο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούσε στα Σπάτα. Ο Αραούχο στοχεύει να είναι έτοιμος ακόμα και στο ξεκίνημα των πλέι οφ και μάλιστα δεν διστάζει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς, πάντα με την απαραίτητη προσοχή βέβαια.

Η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και από το Σάββατο κιόλας είχε πατήσει ελαφρά στο γήπεδο. Με την επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα, ο «Τσίνο» ξεκίνησε και ατομικό τρέξιμο, δείχνοντας ότι η κατάστασή του μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και έχει πλέον βάσιμες ελπίδες -αν όλα εξελιχθούν ομαλά- να είναι πανέτοιμος για το μεγαλύτερο κομμάτι των πλέι οφ!

@sergioaraujo11 countdown! #aekfc #wefightcovid#staysafe #μένουμε_ασφαλείς #spata #training

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα