Υπογράφει ο Μίκαελ Ένινγκ στον Άρη και ακολουθούν οι ανανεώσεις

Υπογράφει ο Μίκαελ Ένινγκ στον Άρη και ακολουθούν οι ανανεώσεις

Υπογράφει ο Μίκαελ Ένινγκ στον Άρη και ακολουθούν οι ανανεώσεις

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ έχει στα χέρια του το συμβόλαιο συνεργασίας που του προτείνει ο Άρης, εντός 48ώρων προβλέπεται να το υπογράψει και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με σκοπό τις ανανεώσεις συμβολαίων με τους Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα.
Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η υπόθεση του Μίκαελ Ένινγκ έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα καθώς η συμφωνία τους με τους «κίτρινους» χρονολογείται από τα μέσα του περασμένου Φλεβάρη. Τότε εκφράστηκε για πρώτη φορά η σχετική επιθυμία από τον Άγγελο Χαριστέα, ακολούθησαν επαφές και με τον Θόδωρο Καρυπίδη κι αυτός είναι ο λόγος της απόρριψης προτάσεων (από γερμανικές ομάδες καθώς επίσης και από τη Χόνβεντ) από την πλευρά του 54χρονου προπονητή. Στο διάστημα που μεσολάβησε, Ένινγκ και Χαριστέας ήταν συνεχώς σε επαφή με σκοπό την κατάστρωση πλάνων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να τα αναπροσαρμόσουν, λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, πλέον όμως έχουν στα χέρια τους τον τελικό… μπούσουλα, πάνω στον οποίο θα στηριχθούν για τη δημιουργία της επόμενης ομάδας. Μετά τη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα, ο τελευταίος είχε νέες επαφές με τον Μίκαελ Ένινγκ, ο Γερμανός τεχνικός έχει στα χέρια του το συμβόλαιο και απομένει να το υπογράψει.

Με την οριστικοποίηση της παραμονής του 54χρονου προπονητή, θα ανοίξει ο κύκλος των τελικών επαφών με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και φυσικά συμπεριλαμβάνονται στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Είναι γνωστό ότι οι «κίτρινοι» έδωσαν προτεραιότητα στους Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα και προβλέπεται να γίνουν δια ζώσης επαφές του Άγγελου Χαριστέα με τους δύο ποδοσφαιριστές. Πρόθεση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης είναι να «τελειώσουν» αυτές οι δύο υποθέσεις εντός της εβδομάδας. Πιο εύκολη είναι αυτή του Ματίγια δεδομένου του ότι η μοναδική εστία διαφωνίας ήταν η χρονική διάρκεια της συνεργασίας καθώς ο Ισπανός ζητούσε διετές κλειστό συμβόλαιο, ενώ ο Άρης του πρότεινε αυτόματη ανανέωση αυτού εφόσον στην πρώτη χρονιά αγωνιστεί σε τουλάχιστον 15 παιχνίδια. Αντιθέτως, με τον Μπρούνο Γκάμα διαπιστώθηκε διαφωνία στο οικονομικό και μένει να φανεί αν θα ξεπεραστεί.

Στη δεύτερη κατηγορία των ανανεώσεων βρίσκονται οι Χουλιάν Κουέστα, Μιχάι Κόρχουτ, Ντάνι Λάρσον και Ούγκο Σόουζα. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν συζητήσεις με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές δίχως επί του παρόντος να υπάρχει feedback ούτως ώστε να εκτιμήσει κανείς τις πιθανότητες παραμονής τους στην ομάδα. Ο Κουέστα προσανατολιζόταν στο σενάριο επιστροφής του στην Ισπανία, αναζήτησε καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση μ’ αυτό που μπορεί να του προτείνει ο Άρης, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει βρει. Ο Κόρχουτ ήταν θετικός στην προοπτική παραμονής του στον Άρη, πλέον όμως έχει προτάσεις στα χέρια του, ενώ για τον Ντάνι Λάρσον υπάρχει αμφιβολία για το κατά πόσο θα δεχθεί τη μείωση αποδοχών που θα του προτείνουν οι «κίτρινοι».

Καταλήγοντας με την περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε, είναι σαφές ότι η πολιτική οικονομικού εξορθολογισμού δεν γίνεται να απορροφήσει το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού. Υπερβάσεις αντίστοιχες του Νιγηριανού είναι αδύνατο να γίνουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα παροχής συμβολαίου 500.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν θα γίνει ουσιαστική κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή, ασχέτως της επιθυμίας παραμονής του στην ομάδα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα