«Τελειώνει» του Ένινγκ, τι συζήτησαν Καρυπίδης-Χαριστέας

«Τελειώνει» του Ένινγκ, τι συζήτησαν Καρυπίδης-Χαριστέας

«Τελειώνει» του Ένινγκ, τι συζήτησαν Καρυπίδης-Χαριστέας

bet365

Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Μίκαελ Ένινγκ ήταν μία από τις αποφάσεις που λήφθηκαν στη διάρκεια της σημερινής (23/5) τρίωρης συνάντησης μεταξύ του Θόδωρου Καρυπιδη με τον Άγγελο Χαριστέα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση εφ’ όλης της ύλης καθώς αναλύθηκε ό,τι συνέβη στην ομάδα με αφετηρία το περσινό καλοκαίρι, έως και συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την υγειονομική κρίση. Σε επίπεδο αγωνιστικού προϋπολογισμού είναι σαφές ότι ο Άρης θα ακολουθήσει πολιτική εξορθολογισμού έπειτα από τις περσινές κινήσεις αγορών δικαιωμάτων αθλητών (σ. σ. Ντανίελ Μαντσίνι, Λίντσεϊ Ροζ). Είναι προφανές δηλαδή ότι την επόμενη χρονιά ο Άρης θα βαδίσει επί διαφορετικού αγωνιστικού πλάνου καθώς υποχρεούται να προϋπολογίσει α) το επίπεδο απώλειας εσόδων από την υγειονομική κρίση, κυρίως στο ενδεχόμενο διεξαγωγής όλων των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και β) το ενδεχόμενο μη δικαίωσής του στο CAS, πράγμα το οποίο θα αναγκάσει την έναρξη διαδικασίας διακανονισμών για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

Επί του τελευταίου, ο Θόδωρος Καρυπίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης, εκτιμά ότι η ΠΑΕ Άρης θα δικαιωθεί στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, παράλληλα όμως διαβεβαίωσε τον Άγγελο Χαριστέα ότι σε κάθε περίπτωση η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών. Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρξε συζήτηση και επί παικτών οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη μεταγραφική λίστα που παρέδωσαν στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης οι Χαριστέας-Ένινγκ.

«Τελειώνει» του Ένινγκ

Στο πλαίσιο των όσων συμφώνησαν οι δύο άνδρες συμπεριλαμβάνεται και η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Μίκαελ Ένινγκ. Στον Γερμανό προπονητή ήδη κατατέθηκε επίσημη πρόταση συνεργασίας και ο Άγγελος Χαριστέας έλαβε την εξουσιοδότηση για να τελειώσει το ζήτημα παραμονής του 54χρονου τεχνικού με την υπογραφή συμβολαίου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αυτομάτως, οι «κίτρινοι» θα μπουν σε νέο κύκλο επαφών με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στα τέλη του Ιούνη και βρίσκονται στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Σχετική προεργασία έγινε στο προηγούμενο διάστημα και πλέον με ποδοσφαιριστές όπως οι Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα θα ανοίξει ο τελικός κύκλος επαφών με απώτερο σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα