ΠΑΟΚ: Ο χαζομπαμπάς Μίσιτς και το μέλλον του

ΠΑΟΚ: Ο χαζομπαμπάς Μίσιτς και το μέλλον του

ΠΑΟΚ: Ο χαζομπαμπάς Μίσιτς και το μέλλον του

bet365

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας την Παρασκευή (22/5) και μίλησε για το μέλλον του, τις προτάσεις από ομάδες και την ανάδειξη του στην κορυφαία ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019, στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας στους πέντε πρώτους μήνες, συνεχίζοντας με εντυπωσιακές εμφανίσεις μέσα στη σεζόν 2019-20 προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έγινε την Παρασκευή (22/5) για δεύτερη φορά πατέρας, αποκτώντας ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Μίλα. Τις πρώτες μέρες της καραντίνας η σύζυγος και ο ενός ετών γιος του ήταν στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο επέστρεψαν στην Κροατία για το τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της.

Ο ίδιος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας να επιστρέψει, όπως και έγινε, στις προπονήσεις, ενώ είδε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον συμπεριλαμβάνει στην κορυφαία ενδεκάδα της τελευταίας δεκαετίας. «Με εξέπληξαν οι οπαδοί, είναι μεγάλη τιμή. Είμαι μόλις 16 μήνες στη Θεσσαλονίκη και επιλέχθηκαν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της δεκαετίας 2010-2020», τόνισε ο Μίσιτς μιλώντας στην πατρίδα του.

«Αυτή η σεζόν είναι εξαιρετική για μένα, κρίμα που υπήρξε αυτή η διακοπή», πρόσθεσε την ίδια στιγμή που βλέπει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες (Τράμπζονσπορ, Λοκομοτίβ Μόσχας, Ντιναμό Μόσχας, Βέρνερτ Βρέμης) να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

«Ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να είναι η πρώτη ομάδα που θα αγοράσει το συμβόλαιο μου από την Σπόρτινγκ. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και θα δούμε τι θα συμβεί, ωστόσο είναι πραγματικά καλό τόσες καλές ομάδες όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Τράμπζονσπορ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον», επανάλαβε με αφορμή τα πολλά μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο χαζομπαμπάς Μίσιτς θα πρέπει να περιμένει για να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου και δεν ξέρω αν θα έχουμε μια νέα διακοπή όταν τελειώσει η σεζόν. Θέλω να πάω σπίτι για λίγο, αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω», σχολίασε ο 26χρονος Κροάτης που στέκεται στις υψηλές θερμοκρασίες.

«Οι θερμοκρασίες είναι ήδη υψηλές. Θα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Η προπόνηση γίνεται στις 9.30 το πρωί και η θερμοκρασία είναι ήδη κοντά στους 30 βαθμούς. Θα παίξουμε σε μεγάλες θερμοκρασίες, με ζέστη, αλλά έτσι είναι τα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα