ΑΕΚ: Φάκελος ενίσχυσης – προσθήκες!

ΑΕΚ: Φάκελος ενίσχυσης – προσθήκες!

ΑΕΚ: Φάκελος ενίσχυσης – προσθήκες!

bet365

Όλα όσα ισχύουν (και τα ονόματα) για το πώς θα κινηθεί η Ένωση στο κομμάτι της ενίσχυσής της στο ρόστερ με γνώμονα τις ανάγκες και τα οικονομικά δεδομένα
Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η κουβέντα και η ονοματολογία για το κομμάτι που αφορά τις προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν από την ΑΕΚ είναι στα... φόρτε της, προφανώς λανθασμένα αλλά από ανάγκη των ΜΜΕ για επιβίωση, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά ήδη ονόματα παικτών τα οποία συναντάμε στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Τα περισσότερα από τα ονόματα που 'χουμε δει να κυκλοφορούν έχουν προταθεί, άλλα έχουν προσελκύσει μια – δυο ερωτήσεις από τους ανθρώπους της Ένωσης προκειμένου να γνωρίζουν τα δεδομένα κάθε περίπτωσης και να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο που θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτησή τους και άλλα δεν υπήρξαν καν!

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο και να αποδεικνύει ότι υπάρχει οργάνωση και σχέδιο παρά τα πρωτόγνωρα νέα δεδομένα που προέκυψαν ελέω πανδημίας. Πρώτα εστιάζουμε σε αυτούς που έχουμε: ξεκινάμε με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Ακολουθούν εκείνοι που έχουν έρθει με τη μορφή δανεισμού και έχουμε πιθανότητες (αυξημένες) απόκτησής τους, μετά είναι ο Αραούχο (ξεχωριστό κεφάλαιο) και συμπληρώνουν εκείνοι που θέλουμε να έρθουν.

Επειδή «συζητάμε» για αγωνιστικό σχεδιασμό και προγραμματισμό και αφού γίνουν όλα όσα αναφέρουμε στην παραπάνω παράγραφο, τότε θα ακολουθήσουν και οι επαφές με παίκτες των οποίων το συμβόλαιό ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι. Και δεν είναι λίγοι, ούτε λιγότεροι σημαντικοί: Λιβάια, Ολιβέιρα, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος για παράδειγμα είναι στη συγκεκριμένη κατηγορία και στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» έχουν στόχο και επιθυμία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και τα δεδομένα κάθε υπόθεσης προτού φτάσουμε τον χειμώνα, ίσως και το φθινόπωρο...

Στην Ένωση έως τώρα και δίχως να προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη από πώληση παίκτη, μπορούμε να εστιάσουμε (αφού τις γνωρίζουμε) στις αναζητήσεις για ενίσχυση του ρόστερ, δεν είναι δύσκολο. Ένα αριστερό μπακ, δεδομένα ένα εξτρέμ για την ίδια πλευρά (σ.σ.: την αριστερή) και... οψόμεθα για στόπερ και για δεύτερο επιθετικό! Τα δυο τελευταία (σ.σ.: στόπερ και φορ) έχουν να κάνουν με την έκβαση των υποθέσεων Βράνιες και Αραούχο όπου ο Ίλια Ίβιτς λειτουργεί για να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο που δεν θα είναι οι συγκεκριμένοι δυο (και) την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ.

Προσοχή γιατί έχει σημασία και αξία αυτό που αναφέρουμε παραπάνω: αν δεν προκύψει ανάγκη από πώληση και το υπογραμμίζουμε. Διότι υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και δεν αποκλείεται να παίξουν δυνατά αν και εφόσον υπάρξει αλλαγή προσώπων! Για παράδειγμα ο Νουά Ντικό είναι μια περίπτωση τέτοια. Όπως και ο Σάμουελ Γκραντσίρ που πρόσφατα προτάθηκε και παίζει κυρίως ως δεξί εξτρέμ και γενικά στα άκρα αλλά χωρίς τα νούμερά του να εντυπωσιάζουν (το αντίθετο). Είναι περιπτώσεις, ανάμεσα σε άλλες πολλές μη γράφουμε όλα τα ονόματα, που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και θα εξεταστούν αλλά θα πρέπει να φύγει κάποιος...

Προτεραιότητα παραμένει το αριστερό μπακ και το αριστερό εξτρέμ. Κι εδώ πολλά, πάρα πολλά, τα ονόματα. Αυτό του Τάνκοβιτς γνωστό και δεδομένα από εκείνα που απασχολούν αφού από τον περασμένο Γενάρη έχουν συμφωνήσει για αυτόν Ίβιτς και Καρέρα. Δεν παίζει μόνος του... Επίσης υπάρχει η περίπτωση (πολύ ακριβή έως τώρα άρα και δύσκολη) του Μλαντένοβιτς για τη θέση του Χουλτ (και με τα λεφτά που κέρδιζε ο Σουηδός μπακ εφόσον τελικά δεν ανανεώσει γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μελισσανίδης του έχει μεγάλη αδυναμία) που θεωρείται η καλύτερη απ' αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας (υπάρχει ένας που είναι δεν έχουμε διαβάσει και είναι πιο μπροοστά).

Στην πρώτη γραμμή του... φάκελου ενίσχυσης, πίσω από τις θέσεις αριστερά (μπακ και εξτρέμ), υπάρχει ο στόπερ και ένας ακόμη επιθετικός (που θα μπορούσε να συνδύαζε να παίζει στην κορυφή αλλά και άκρο, όπως ο Ντικό για παράδειγμα). Δυο θέσεις όπου όλα και πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των υποθέσεων των Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Αραούχο. Αν και οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ τότε ΔΕΝ θα προκύψει μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της Ένωσης. Αν ωστόσο κάποια από αυτές τις υποθέσεις δεν έχει αίσιο τέλος τότε Ίβιτς και Καρέρα θα φέρουν αντικαταστάτη τους...

Τα παραπάνω συζητήθηκαν, ξεκαθαρίστηκαν και συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη κουβέντα που είχαν για το... σήμερα και το αύριο της ΑΕΚ οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ίλια Ίβιτς στην οποία αργότερα και για λίγο συμμετείχε (και) ο Μάσιμο Καρέρα κυρίως για τα αγωνιστικά και τους στόχους που έχει μπροστά του το club. Τα οικονομικά δεδομένα δεν θα αλλάξουν κατά πολύ. Προφανώς όπως σε όλες τις ομάδες έτσι (και) στην Ένωση δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση του μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάτι αυτονόητο και (για) όλους αναμενόμενο!

Επειδή σημειώσαμε για το ενδεχόμενο πωλήσεων και ξεκαθαρίσαμε ότι αν υπάρξει τέτοια θα προκύψει και αντικατάσταση του παίκτη που θα φύγει, οφείλουμε να καταστήσουμε σαφές, ότι αυτό δεν αφορά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βασίλη Μπάρκα. Η ΑΕΚ αν προχωρήσει σε πώληση του Έλληνα γκολκίπερ, τότε θα συνεχίσει με τους Τσιντώτα και Αθανασιάδη... Κάτι που θα ίσχυε και προ πανδημίας για να είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς (και είναι προφανώς σωστό).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα