«Ο Ντιγκινί αποδέχθηκε την πρόταση του Απόλλωνα»

«Ο Ντιγκινί αποδέχθηκε την πρόταση του Απόλλωνα»

Gazzetta team
«Ο Ντιγκινί αποδέχθηκε την πρόταση του Απόλλωνα»

bet365

Στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολάς Ντιγκινί σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη είναι στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού από τον περασμένο Γενάρη. Τότε μάλιστα είχε συμφωνήσει μαζί του, ωστόσο ο Άρης έβαλε φρένο στη μεταγραφή καθώς το ποσό που πρόσφερε η κυπριακή ομάδα κρίθηκε πολύ χαμηλό.

Πριν από περίπου δύο μήνες, άνοιξε νέος κύκλος επαφών μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσού και του παίκτη, διαπιστώθηκε διαφωνία στο οικονομικό και για ένα διάστημα φάνηκε ότι αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει.

Ωστόσο, στις τελευταίες ημέρες ο Απόλλων επανήλθε με βελτιωμένη (οικονομικά) πρόταση συνεργασίας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.protathlima.com», οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά (για διετές συμβόλαιο) και απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα