Η Χόνβεντ θέλει τον Μίκαελ Ένινγκ

Η Χόνβεντ θέλει τον Μίκαελ Ένινγκ

Gazzetta team
Η Χόνβεντ θέλει τον Μίκαελ Ένινγκ

bet365

Μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, ο Μίκαελ Ένινγκ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Χόνβεντ για την τεχνική ηγεσία της ουγγρικής ομάδας.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «csakfoci.gu», ο Γερμανός προπονητής του Άρη είναι ο βασικός στόχος της Χόνβεντ καθώς η τελευταία είναι υπέρ της γερμανικής φιλοσοφίας ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα εκτιμά το επίπεδο δουλειάς του στη Βάσας στην οποία δούλεψε προ τετραετίας.

Πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος στην Ουγγαρία, η Χόνβεντ ήταν στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με την αποχώρηση του Τζιουζέπε Σανίνο και την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Ίστβαν Πίσοντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα