Βαλμπουενά: Ο κορυφαίος πασέρ του Μαρτίνς! (pics & vids)

Βαλμπουενά: Ο κορυφαίος πασέρ του Μαρτίνς! (pics & vids)

Βαλμπουενά: Ο κορυφαίος πασέρ του Μαρτίνς! (pics & vids)

bet365

Απίστευτος Βαλμπουενά που χωρίς καν να έχει κάνει μία γεμάτη χρονιά (ως γνωστόν λόγω της διακοπής με τον κορονοϊό) είναι ο πρώτος πασέρ απ' όλους τους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Μαρτίνς!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά φέτος έχει κάνει μία φοβερή χρονιά από κάθε άποψη. Οι αριθμοί δείχνουν 33 αναμετρήσεις με 8 γκολ και 22 ασίστ.

Ένας αριθμός πουν τον κατατάσσει στην πρώτη θέση των πασέρ από τους παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα 2ος και σε αυτήν την λίστα (εκτός από τους σκόρερ) είναι ο εξτρέμ Έλντον, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού σε 3 ομάδες.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην πρώτη δεκάδα αυτής της λίστας είναι 4 παίκτες του Ολυμπιακού στο σύνολο. Εκτός από τον Βαλμπουενά, τον ηγέτη των Πειραιωτών μεσοεπιθετικά και δημιουργικά κυρίως, βρίσκονται στην κατάταξη και οι Φορτούνης, Ποντένσε και Τσιμίκας.

Στα 35 του χρόνια ο Βαλμπουενά έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που μετά από μία τέτοια σεζόν δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει να φύγει. Εξάλλου η παραμονή του στο Λιμάνι ήταν και προσωπική του επιθυμία. Να θυμίσουμε πως ο Βαλμπουενά ήρθε στον Ολυμπιακό κυρίως λόγω των Ανιγκό, Μοντέστο και Καρεμπέ και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη πήρε για τα καλά τα... ηνία, βοηθώντας τα μέγιστα φέτος. Ένας σπελιαλίστας στα στημένα (φάουλ, κόρνερ και πέναλτι) και μία φοβερή προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Και όλα αυτά σε μία χρονιά που διεκόπη τον Μάρτιο λόγω κορονοϊού, κάτι που σημαίνει πως οι αριθμοί του θα μπορούσαν να ήταν ήδη πολύ καλύτεροι.

- Πιο κάτω δείτε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά και στην Gallery το σχετικό στατιστικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα