Βαγιαννίδης: Τέλος από τον Παναθηναϊκό, ενημέρωσε ότι θέλει εξωτερικό

Βαγιαννίδης: Τέλος από τον Παναθηναϊκό, ενημέρωσε ότι θέλει εξωτερικό

Βαγιαννίδης: Τέλος από τον Παναθηναϊκό, ενημέρωσε ότι θέλει εξωτερικό

bet365

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα και την μεταγραφή!

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» που φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Ίντερ και για τον οποίο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον οι Μονακό και Γαλατασαράι, μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, θα βγάλει την πράσινη φανέλα.

Ενημέρωσε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό...

Στη Super League έχει πραγματοποιήσει μόλις μια εμφάνιση στο ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και μάλιστα είχε βρει δίχτυα...

Τον επόμενο μήνα θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και όπως ενημέρωσε θέλει να κυνηγήσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα