ΠΑΟΚ: «Τρέχουν» οι εξελίξεις για τον νέο αθλητικό διευθυντή

ΠΑΟΚ: «Τρέχουν» οι εξελίξεις για τον νέο αθλητικό διευθυντή

ΠΑΟΚ: «Τρέχουν» οι εξελίξεις για τον νέο αθλητικό διευθυντή

bet365

Το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή για τον ΠΑΟΚ, δε θα αργήσει να παρουσιάσει εξέλιξη και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Τι ισχύει με τον Όλαφ Ρέμπε.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «ασπρόμαυροι» εδώ και καιρό βρίσκονται σε αναζήτηση του διαδόχου του Μάριο Μπράνκο, καθώς πλησιάζει το τέλος της συνεργασίας του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή με τον ΠΑΟΚ.

Από τη Μικράς Ασίας τηρείται σιγή ιχθύος για την συγκεκριμένη υπόθεση και άπαντες παραπέμπονται στις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αργήσουν.

Κατά την πάγια τακτική τους οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δεν σχολιάζουν φήμες και σενάρια, κάτι που το επαναλαμβάνουν και για την περίπτωση του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος έχει μιλήσει και βρίσκεται σε επαφές με την οικογένεια Σαββίδη, που θα πάρει και την τελική απόφαση.

Ο 42χρονος Γερμανός πρώην αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ (πέρασε για επτά μήνες και από τη Χάντερσφιλντ) αποφεύγει από την πλευρά του να επιβεβαιώσει το παραμικρό γύρω από τις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό που δεν μπορεί να διαψεύσει είναι ότι εδώ και μέρες αποτελεί τη βασική επιλογή των νταμπλούχων Ελλάδας για τη θέση του Μάριο Μπράνκο, το συμβόλαιο του οποίου φτάνει στο τέλος και δε θα ανανεωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα