Χωρίς Ματίγια και Μπα η προπόνηση του Άρη

Χωρίς Ματίγια και Μπα η προπόνηση του Άρη

Gazzetta team
Χωρίς Ματίγια και Μπα η προπόνηση του Άρη

bet365

Χαβιέρ Ματίγια και Αμπού Μπα δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και παραμένουν εκτός προπονήσεων του Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έκαναν την τελευταία προπόνησή τους γι’ αυτή την εβδομάδα. Σ’ αυτή δεν συμμετείχαν οι Χαβιέρ Ματίγια, Αμπού Μπα. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Χωρίς τους Χαβιέ Ματίγια (μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό), που συνέχισε –για προληπτικούς λόγους- το πρόγραμμα θεραπείας και Αμπού Μπα (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα), που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση –ανά γκρουπ- των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής στο ξεκίνημα και στη συνέχεια τρέξιμο υψηλής έντασης. Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας στο «Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα