Ο Μελισσανίδης επιθεώρησε ξανά τα έργα στην Αγιά Σοφιά

Ο Μελισσανίδης επιθεώρησε ξανά τα έργα στην Αγιά Σοφιά

Δημήτρης Βέργος
Ο Μελισσανίδης επιθεώρησε ξανά τα έργα στην Αγιά Σοφιά

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως συνηθίζει, πέρασε ξανά από τη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιθεωρήσει την πορεία των έργων στην Αγιά Σοφιά αλλά και στην υπογειοποίηση.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, συνηθίζει τα Σάββατα να πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να ενημερωθεί για την εξέλιξη των έργων στην Αγιά Σοφιά όσο και στην υπογειοποίηση.

Ετσι και σήμερα (16/5), το αφεντικό της Ένωσης, βρέθηκε εκ νέου στην Αγιά Σοφιά όπου και συνομίλησε με τους υπεύθυνους του έργου, ενώ μαζί με τους συνεργάτες του επιθεώρησε την πορεία των εργασιών στο γήπεδο όσο κι έξω από αυτό πριν αποχωρήσει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέπει την πρόοδο των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι συνεχόμενες επισκέψεις του δείχνουν τη μεγάλη επιθυμία του για την ολοκλήρωση της Αγιά Σοφιάς και την επιστροφή της ΑΕΚ στα πατρογονικά της εδάφη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED