Παναθηναϊκός: Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Βαγιαννίδη!

Παναθηναϊκός: Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Βαγιαννίδη!

Παναθηναϊκός: Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Βαγιαννίδη!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr για την εξαιρετική πρόταση της Ίντερ που αφορά αποκλειστικά την πρώτη ομάδα, την… παγωμένη προσφορά του Παναθηναϊκού που όμως του έδειξε πόσο τον υπολογίζει αγωνιστικά, τις σκέψεις του παίκτη και έναν σημαντικό κανονισμό της ΦΙΦΑ.

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βαγιαννίδη συνεχίζεται και από μία άποψη είναι λογικό, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην κορυφή των ταλέντων ανά την Ευρώπη και το όνομα του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών σπουδαίων συλλόγων που τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Στο σίριαλ υπήρχε η πλευρά του παίκτη, ο Παναθηναϊκός, η Μονακό και προσφάτως μπήκε στο... κόλπο και η Ίντερ!

Η ιταλική ομάδα κατέθεσε στο Τριφύλλι εγγράφως το ενδιαφέρον της για τον 18χρονο δεξιοπόδαρο μπακ και σύμφωνα με πληροφορίες τα δεδομένα του φλερτ με τους Μιλανέζους είναι τα εξής:

* Η πρόταση αφορά την πρώτη ομάδα και όχι την ομάδα Νέων. Αν ο ποδοσφαιριστής συμφωνήσει θα λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της Ίντερ.

* Κάτι που φαίνεται και από το συμβόλαιο που είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι ᾽᾽νερατζούρι᾽᾽, οι απολαβές θα είναι αρκετά υψηλές για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, κατά πολύ ανώτερες από την σούπερ για τα δεδομένα του, προσφορά του Παναθηναϊκού. Το Τριφύλλι αν γίνει η μεταγραφή, θα πάρει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ από τα τροφεία.

* Τον Φεβρουάριο η ΦΙΦΑ ανακοίνωσε ένα νέο κανονισμό, σύμφωνα με τον οποίο οι ομάδες δεν θα μπορούν να δανείζουν παίκτες πριν περάσει μία σεζόν από την απόκτησή τους. Αν δεν αλλάξει λόγω πανδημίας αυτός ο κανονισμός, σημαίνει πως ο Βαγιαννίδης αν δεν βρει χρόνο συμμετοχής στην Ίντερ, δεν θα μπορεί να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Το ίδιο ισχύει, προφανώς, για την προσφορά από την Μονακό, η οποία θα μπορούσε για παράδειγμα να τον παραχωρήσει στην Σερκλ Μπριζ, με τον παλιό κανονισμό. Ο παίκτης θέλει να παίξει. Αυτός είναι ο κυρίαρχος όρος για το νέο του συμβόλαιο. Και αν στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου μπορεί να το απαιτήσει, προφανώς δεν είναι το ίδιο εύκολο να το κάνει στην Ίντερ ή στην Μονακό.

* Ο παίκτης είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον και το σκέφτεται σοβαρά. Σίγουρα έχει κάποιους ενδοιασμούς για το κατά πόσο θα μπορέσει να βρει χρόνο, ρυθμό και παιχνίδια σε έναν κολοσσό όπως είναι η Ίντερ και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που το εξετάζει ακόμη. Εξάλλου οι νερατζούρι δεν φημίζονται για την αξιοποίηση των ακαδημιών ή των νεαρών ποδοσφαιριστών και το πρότζεκτ τους είναι εντελώς διαφορετικό.

Από κει και πέρα, υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προ πανδημίας είχε κάνει μία τρομερή προσφορά στον παίκτη. Μια πρόταση που, όμως, δεν ισχύει. Το Τριφύλλι μετά την κρίση με τον Covid 19 ενημέρωσε πως όλες οι διαπραγματεύσεις στα συμβόλαια που λήγουν θα γίνουν από μηδενική βάση, οπότε αυτή την στιγμή θεωρητικά δεν υπάρχει πρόταση προς τον παίκτη και θα πρέπει να γίνει νέο ραντεβού μόλις επιστρέψει ο Ρόκα.

Από την άλλη, όμως, οι πράσινοι έστρωσαν… χαλί στον 18χρονο μπακ και έκαναν ξεκάθαρο με τις κινήσεις τους, πως αυτό που θέλει ο παίκτης και η οικογένειά του, θα συμβεί. Δηλαδή να έχει ο μικρός ενεργό ρόλο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πως το κατέστησε σαφές αυτό ο Παναθηναϊκός;

* Με την μη ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος θα συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ.

* Με την ενημέρωση στην πλευρά του παίκτη πως ο Γιόχανσον δεν θα παραμείνει λόγω υψηλού συμβολαίου.

* Ο Βαγιαννίδης, λοιπόν, θα είναι ο μοναδικός δεξιοπόδαρος μπακ στο ρόστερ αν παραμείνει, μέχρι να αποκτηθεί ο έτερος πλάγιος αμυντικός για το δεξί άκρο. Κάτι που σημαίνει πως στην… χειρότερη θα είναι δεύτερη επιλογή και φυσικά θα πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με φέτος. Εξάλλου, με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποκτήσει κανέναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να… κλείσει την πόρτα της ενδεκάδας σε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο, όπως είναι ο Βαγιαννίδης.

Τι θα συμβεί στο φινάλε; Αυτό μπορεί να το γνωρίζει μόνο ο ποδοσφαιριστής και η μητέρα του, που έχει ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επικίνδυνη, ειδικά από την στιγμή που τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης έχουν διαφοροποιηθεί τόσο εντυπωσιακά τους τελευταίους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα