ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για τον νέο αθλητικό διευθυντή

ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για τον νέο αθλητικό διευθυντή

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για τον νέο αθλητικό διευθυντή

bet365

Στον ΠΑΟΚ αποφασίζουν άμεσα για τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο, τον επόμενο αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, με δεδομένο το τέλος της συνεργασίας των «ασπρόμαυρων» με τον Μάριο Μπράνκο, απασχολεί τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

Όπως αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή (10/5) το gazzetta.gr, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιους από τη Γερμανία και μάλιστα «είχε προκριθεί συγκεκριμένος αθλητικός διευθυντής με εμπειρία, άριστος γνώστης της ευρωπαϊκής αγοράς και που στο παρελθόν το όνομά του απασχόλησε έντονα ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ».

Τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία κυκλοφορεί ευρέως το όνομα του Όλαφ Ρέμπε ως ένας από τους υποψήφιους με τους οποίους συζητάνε οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσε αυτή τη φημολογία, το μόνο σίγουρο είναι πως οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί από την οικογένεια Σαββίδη, κάτι που θα γίνει άμεσα αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι επαφές με τους πιθανούς υποψήφιους, αλλά υπάρξει και μια τελευταία συζήτηση με τον Μάριο Μπράνκο.

Ο 42χρονος Γερμανός αθλητικός διευθυντής εργάστηκε από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι και τον Μάιο του 2018 στη Βόλφσμπουργκ και η παρουσία του στους «λύκους» συνέπεσε με αυτή του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Μάλιστα, όταν ο Πορτογάλος άσος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017 από τη Βόλφσμπουργκ, ο Ρέμπε ήταν αυτός που τον αποχαιρέτισε λέγοντας:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βιεϊρίνια, για την αφοσίωσή του τα τελευταία χρόνια. Τα έδινε όλα, πάντα, για την Βόλφσμπουργκ. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ θα μείνει αξέχαστο. Ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του τα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα