ΠΑΟΚ: «Χτενίζει» την αγορά για τον «εκλεκτό»

ΠΑΟΚ: «Χτενίζει» την αγορά για τον «εκλεκτό»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Χτενίζει» την αγορά για τον «εκλεκτό»

bet365

Ο Μάριο Μπράνκο θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή, με τον ΠΑΟΚ να έχει επαφές με υποψήφιους από τη Γερμανία και άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης

Ο Μάριο Μπράνκο μετράει αντίστροφα για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στην Τούμπα και οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να βρουν τον επόμενο αθλητικό διευθυντή.

Δεν είναι μυστικό πως ο «Δικέφαλος» «χτενίζει» την Ευρωπαϊκή αγορά για να βρει τον διάδοχο του Μπράνκο, ψάχνει για τον άνθρωπο που θα έρθει να προστεθεί στην αλυσίδα και θα χτίσει σε συνεργασία με τον προπονητή και τη διοίκηση μια καινούργια ομάδα.

Μπορεί να υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες, που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου στο κομμάτι των μεταγραφών, ωστόσο η όποια επιλογή για την κομβική θέση του αθλητικού διευθυντή θα γίνει από την οικογένεια Σαββίδη, με βάση το γενικότερο πλάνο για το μέλλον της ομάδας, ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει το προφίλ και το παρελθόν του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι επιλογές και οι επαφές γίνονται, όπως και τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τεχνικούς διευθυντές από τη Γερμανία και χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα να υπάρξει ραντεβού, μέσω τηλεδιάσκεψης, με έναν συγκεκριμένο υποψήφιο, που φαίνεται να έχει προκριθεί από τους υπόλοιπους, ένας αθλητικός διευθυντής με εμπειρία, άριστος γνώστης της ευρωπαϊκής αγοράς και που στο παρελθόν το όνομά του απασχόλησε έντονα ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Πολύ σύντομα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο, το όνομα του οποίου συζητιέται έντονα στην Πορτογαλία και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην πατρίδα του για να εργαστεί σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα