Συνάντηση κορυφής και πληρωμές στον Άρη

Συνάντηση κορυφής και πληρωμές στον Άρη

Gazzetta team
Συνάντηση κορυφής και πληρωμές στον Άρη

bet365

Στην κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.5εκ. ευρώ προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταλυτικής σημασία συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα, Μίκαελ Ένινγκ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τις προηγούμενες ημέρες προκηρύχθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης κατά 2εκ. ευρώ και σύμφωνα με τη διαρροή των «κίτρινων», ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε στην κάλυψη της αύξησης κατά 1.5εκ. ευρώ. Παράλληλα έγιναν πληρωμές στους ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και στο Δημόσιο (Εφορία και ασφαλιστικούς φορείς) της τάξεως των 850.000 ευρώ .

Πλέον, στο προσκήνιο βρίσκεται το αγωνιστικό και προς αυτήν την κατεύθυνση θεωρείται καταλυτικής σημασίας η προγραμματισμένη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τους Άγγελο Χαριστέα, Μίκαελ Ένινγκ. Είναι δεδομένο ότι θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε πλαίσια ασφάλειας ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS και γενικώς της εξέλιξης της υπόθεσης απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα