Συνάντηση κορυφής και πληρωμές στον Άρη

Συνάντηση κορυφής και πληρωμές στον Άρη

Gazzetta team
Συνάντηση κορυφής και πληρωμές στον Άρη

bet365

Στην κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.5εκ. ευρώ προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταλυτικής σημασία συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα, Μίκαελ Ένινγκ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τις προηγούμενες ημέρες προκηρύχθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης κατά 2εκ. ευρώ και σύμφωνα με τη διαρροή των «κίτρινων», ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε στην κάλυψη της αύξησης κατά 1.5εκ. ευρώ. Παράλληλα έγιναν πληρωμές στους ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και στο Δημόσιο (Εφορία και ασφαλιστικούς φορείς) της τάξεως των 850.000 ευρώ .

Πλέον, στο προσκήνιο βρίσκεται το αγωνιστικό και προς αυτήν την κατεύθυνση θεωρείται καταλυτικής σημασίας η προγραμματισμένη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τους Άγγελο Χαριστέα, Μίκαελ Ένινγκ. Είναι δεδομένο ότι θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε πλαίσια ασφάλειας ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS και γενικώς της εξέλιξης της υπόθεσης απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην ΠΑΕ Άρης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED